Tuesday, January 26, 2016

Lentäjän vaimo / The Pilot's Wife

-Voi, olen niin yksinäinen, huokaa nainen kun taas mies kehuskelee missä kaikkialla hän on ollut. Kuvaa varten sentään hymyillään, kun kerrankin ollaan yhdessä.

I am so lonely
The pilot husband brags about places he has visited 
- Madrid, Cadiz, Malaga, Almeria - 
whereas the wife can only sigh: - 'I am so lonely'.
Typical?

Osallistun tällä kortilla Vintage-haasteeseen. Haastesivulla pyydetään panemaan jotain pyöreää ja kulkuneuvo samaan korttiin. Lentokone on kulkuneuvo, pyöreää on nuppineulan päät. Yritin tarkoituksella löytää jotain muuta kuin sen polkupyörän, joka kieltämättä ensinnä tulee mieleen... Nyt sitten mietin, että onko tarpeeksi vintagea? Ehkä 60 vuotta ajassa taaksepäin kelpaa :-)
Ps. Mene osallistumaan sinäkin, tarvitaan vielä osallistujia että palkinto arvottaisiin!

4 comments:

  1. Voi, miten katkeransuloista! On aina ihanaa, kun kortti kertoo tarinan. Minun silmääni on kyllä vintagea. Kiitos osallistumisestasi haasteeseen!

    ReplyDelete
  2. Varasin sinulle kolibrin ja haluaisin tämän ihanuuden vaihtariksi. Lähetätkö postia, milloin olet suomessa, niin lähetän kortin tänne.

    ReplyDelete
  3. Hei! Hienoja kortteja sinulla. Olit kommentoinut blogissani minun korttejani ja kysyit vaihtaisinko kanssasi. Kyllä minulle vaihto sopii vallan mainiosti. Miten haluat vaihtaa, jo olemassa olevista vai tehdäänkö ihan uudet vai miten? Minulle sopii kaikki vaihtoehdot.

    ReplyDelete