Saturday, February 16, 2019

KKvintage #100

Neljän ruudun bingo! Luulisi neljännen ruudun kovastikin hankaloittavan tekemistä, mutta yllättävää kyllä,  ylimääräinen ruutu olikin helpottavaa. Innostuin lopuksi ruudukosta niin, että tein lähes kaikista riveistä kortit. Tässä esittelen kolme tyyliltään ja väreiltään kokonaan erilaista.

Tämä on tehty rivillä blingiä - pitsiä - vihreä - ihminen. Pitsi on kakkupaperin reunaa, erikoisen muotoiset paljetit kimaltelevat tähtinä taivaalla.

Seuraavaksi tein rivin leimattua - ihminen - sanoja - roosa.


Kaikista vaikein oli keksiä ruudukko.

Tein aika huomaamattoman ruudukon, itseasiassa tein niitä kaksi. Ensimmäinen on tehty valkoisella liitumaalilla. Liitumaali on mattapintaista ja erottuu kiiltävämmältä ja hieman sitä tummemmalta paperilta, mutta vain jos korttia kääntelee valossa. Siksi tein sitä tukemaan vielä mustien viivojen ruudukon. Joka sekin on kovin hento. Se oli tarkoituskin, sillä en halunnut paksun geometrisen kuvion 'varastavan showta' perhosilta.
Rivi oli ruudukko - pitsiä - revittyä - perhonen. Revitty on pohjassa käytetty luonnonpaperi. Phjassa on myös kirjasta leikattuja paperisuikaleita.

Nyt eikun inspiroitumaan ja osallistumaan KK-vintagen sadanteen haasteeseen!

No comments:

Post a Comment