Sunday, February 26, 2017

Rakastan sinua vielä / A broken heart

Rakkaus tuntuu olevan teemana vähän kaikkialla tässä kuussa eikä Jehkottaren haaste tehnyt poikkeusta. Mutta oli kiintoisaa tutkia särkynyttä sydäntä, onhan tähän asti aiheena ollut rakkaus, ei torjuttu tai loppunut rakkaus.
Miellyttävän tumma teema kaipasi tummia värejä. Sydämet tein kohopastalla pahvista leimaamien sydänten päälle, lopuksi maalasin ne. Piakkoin panen ohjeet blogiinkin.
Revin sydämet ja lisäsin kuparihiutaleita ikäänkuin ne olisivat kytevää tulta eli tunnetta (ja myös koska ne oli aika lailla kuusikulmioita jotka oli haasteinspiraationa annettu). Sydämen puolikkaat on yritetty taas yhdistää (rautalangalla), mutta särkynyt mikä särkynyt.

Osallistun siis Jehkottaren haasteeseen nro 16.


I have covered about all kinds of love this month, but there is one more: the broken heart.
Love is not gone yet, it smolders and burns on a low flame, causing ache and distress.


 Heart was done with texture paste, paints and inks, I then tore it in two halves and 'mended' it with wire. Copper mica flakes are the embers.

11 comments:

 1. Järisyttävän vaikuttavat kortit! Kyllä sinä teet upeita kortteja!!!

  ReplyDelete
 2. Wau miten upeat <3 Itse tein muuten mun elämäni toisen atc kortin teemalla Särkynyt sydän. (nyt kortteja on jo 181, vajaassa vuodessa tullut :D. Laitan linkin suoraan siihen postaukseen eli nimeä klikkaamalla sen näkee.

  ReplyDelete
 3. Komeat kortit! Ihania pintarakenteita ja syvälliset niinkuin korttisi usein ovat! Minusta on niin hienoa, miten ne herättävät ajatuksia.

  ReplyDelete
 4. Upeat riipivät sydämet! Ihan sulaa keskeltä. Loistava idea!

  ReplyDelete