Friday, September 15, 2017

Dark matter

 Taas on tullut inspiraatiuon aika. OKTK:n nro 30 inspiraatio on tällä kertaa tummanpuhuva. Mustaa ja punaista, salaperäisiä sävyjä ja tummuutta. Osallistutko sinäkin? OKTK on paitsi haste myös samalla vaihto, lähetät oman korttisi ja saat toisen osallistujan kortin itsellesi.

Tällaisen setin tein, todella inspiroituneena väreistä niin ettei kuville oikein löytynyt sijaa. Kortit kertovat rakkaudesta, kuinka tarpeellista se on mutta miten vaikeaa kuitenkin. Päästätkö ihmisiä sydämeesi vai onko siinä monta lukkoa ja avain hukassa?


Tausta on pöydällä ajalehtivista paperisilpuista, jotka väritin yhtenäisiksi akryylimaalilla ja suihkemusteella.

Reunat tummensin. Leimasin mustaa kuviota pohjalle,


Sydänkin on leimattu, embossattu, sitten väritetty ja päällä vielä krakeluurilakkaa.


Lisäksi pala metalliketjua, avain ja sana.
Innostuitko? Tässä inspiraatiokuva vielä ja käypä katsomassa muidenkin inspiraatioprojekteja ja ilmoittaudu sitten vaihtorinkiin!


I was heavily inspired by a color board and this is what I made. Deep red and black, messy with torn papers, metal chain, a cracked (lacquer) heart, keys and some words.

This could be interpreted as Love= blessing, love= fear, love = magic and love= everything. We fear it but we need it and when we have it we are truly lucky and blessed.

entering in:
DreaminDarkness: September
Steampunk challenge: Anything goes


3 comments:

 1. A great set! Love the layers and the popping red hearts!
  Thanks for playing along with us at SanDee&amelie's Steampunk Challenges!

  Claudia x

  ReplyDelete
 2. Fantastic clours and patterns I love this ATCs! Like from Wonderland! Thank you for sharing it at SanDee&amelie's Steampunk Challenge!

  ReplyDelete
 3. Onpa upea setti, sydän yhdistää ATC hienosti ja tykkään avain/lukko ajatuksesta, pistää miettimään. Kiitos kun osallistuit Dream in Darknesin syyskuun haasteeseen, toivottavasti myös tässä kuussa nähdään :)

  ReplyDelete