Friday, December 27, 2019

JCC 50

Tänään inspiroiduin Jehkottaren haasteesta. Valitsin bingorivin puuleike muotona-harmaa-sanaleike, lähinnä koska se oli minulle todellinen haaste. Minulla on puuleikkeitä, mutten oikein osaa käyttää niitä, samoin sanaleikkeitä (ja sitten aina kumminkin leikkelen sanat vanhoista kirjoista). Ja harmaakin väri, hmmm.


Omistan kaksi harmaata akryylimaalia, hiukan sinivoittoisen Paynes Gray'n ja ruman perusvaalean. Lisäksi valitsin pyöreät puuleikkeet ja tummanharmaata hilettä. Suunnittelin nimittäin alkuun tekeväni harmaansateisen joulun ja nämä pyöreät muodot olisi olleet katukaivojen kansia.


Sekoitin molempia harmaita yhteen. Taustapahvini olivat ruskeita, joten se vaikutti lopputulokseen. Molempia oli hiukan leimattu etukäteen, nämä siis olivat kauan laatikossa pyörineitä hylkiöitä joita en tietenkään raatsinut ikinä heittää pois.


Puukuvioihin ripottelin lopuksi tummia hileitä ja kiinnitin ne mod podgella.


Kuviot ja tekstileikkeet pääsivät vihdoin käyttöön nekin. Täytyy sanoa, että harmaa on oikein elegantti ja hienostuneesti surullinen väri joka tuo tunnelmaa. Kiitos haasteesta!




4 comments: